Njerëzit ju duan dhe ju luani ato si një copë letre.
Ju jepni shpresë dhe ngushëlloni stuhinë … por ju e dini se nuk do të ketë më vë në gjumë.
Ata qëndrojnë në sy dhe shohin … E vërteta që fsheh, e di … nuk mendon, dhe ata tallen me ty


Ju thoni që jetoni një të vërtetë … vërtet nuk keni asnjë ide se çfarë të thoni.
Përulja qëndron, mendja juaj kërkon dhe luftojnë.
Mendimet ju shoqërojnë, por dhimbja nuk shëron ….
Fryma merr frymë … zemra juaj si një kontrollor në qiell po vdes.
Është ndryshimi … mutacioni në një shpirt më moral.
Vështirësitë që ju gjeni dhe arsyeja ime unë ju jap si mund të flisni … mënyra që nuk keni frikë …
Shikoni pasqyrën dhe shihni … Unë jam ai që ju flet …
Unë jam që unë do t’ju nxjerr nga dhoma e shkatërrimit!


hapat fshihen
dashamirësit e parëndësishëm thyen lumturinë e bregdetit
që falin psherëtimat e besimit
se kjo botë është e jona


Shkruesi i Hënë i plotë i magjistarëve.
Duart e saj të ngarkuara me heirlooms familjare.
Puset e thella shkatërrohen,
ata luajtën atë – ku refuzuan
të mërguarve të nënshtrohen.